Basics,  Hjerteliv,  Voksenliv

Som Regn – Prolog 2

Han vil komme til os som velgørende forårsregn. | Hoseas 6:3, Bibelen 2020

Verset fra Hoseas’ Bog beskriver meget godt, hvordan jeg oplever Guds nærvær i livet. Hvilken retning skal vi mon vælge at gå? Jeg bliver mest inspireret af dem, jeg møder, der har en tydelig retning, som de følger. Det er inspirerende. Jeg har valgt at gå med Gud, men før jeg valgte ham, tror jeg på, at han valgte mig. Hans nærvær oplever jeg som regn. Noget, som vi mennesker ikke kan udgrunde – eller bestille eller skabe.

Vi er ikke herre over vand og slet ikke over det, der kommer fra oven. Vi er afhængige af regn på en afgørende måde. Den skaber liv, regnen. Mit syn på Gud kredser mest om, hvem jeg tror, han er, og hvem jeg synes, han siger, han er. Jeg oplever mit liv med ham som frihedsskabende, som kreativt, som absolut kærligt. Det er et komplekst liv, vi lever, og min grund-brudthed er den samme nu, som den var, før jeg blev en følger af Gud – men jeg har fået meget mere indsigt i, hvordan livet kan navigeres, og jeg er blevet mere hel.

Jeg har fundet hjem. Jeg har hjemme lige der, hvor Gud bryder ind i min verden med en nåde, som jeg ikke kan møde nogen andre steder. Mit hjertes grundvilkår er ændret. Jeg ved, hvordan jeg finder ro, og hvor den kommer fra. 

Så lad os da kende, jage efter at kende Herren! Som Morgenrøden er hans Opgang vis. Da kommer han til os som Regn, som Vårregn, der væder Jorden. | Hoseas 6:3 – Bibelen – tidligere oversættelse.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *